Dagen började med att den snälle mannen från biluthyrningen kom och hämtade bilen.  Sen hade vi lite ledig tid och passade på att gå runt i centrala Chiang Mai.  Vi hittade ett par tempel till och dessutom en massa trevliga traditionella thaihus och smågator med hundar och kycklingar.  Chiang Mai är nog en ganska trevlig stad trots allt.

Vid pass 11 begav vi oss sen till flygplatsen för vidare transport hem till Bangkok.  Det visade sig inte vara speciellt långt och en songthaew tog oss dit på cirka 20 minuter.  Efter att vi checkat in hade vi precis tillräckligt mycket tid för att intaga en trevlig lunch på flygplatsrestaurangen.

Flygresan var trevlig och mycket kort.  Bara upp i luften och sen ner igen.  Saga och Beata satt och ritade hela tiden och Yrsa sov.  Vi andra åt lunch med ananas och papaya som såg ut som ost och lax.  Sen tog vi bara taxin hem igen och det gick mycket lätt och fort.

När vi väl kommit hem så la sig några av oss och sov medan Diane och faster Lena gick till Tesco för att handla olika matvaror och hemligheter som först skulle komma att avslöjas kommade dag, dag 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *